RegisterClientScriptBlock only rendering part of the webpage ...

2 posts, 0 answers
  1. hkdave95
    hkdave95 avatar
    245 posts
    Member since:
    Nov 2006

    Posted 09 Oct 2007 Link to this post

    Hi

    I have a really strange thing occuring.

    When I use Telerik.Web.UI.RadScriptManager.RegisterClient only part of my webpage is being rendered and the rest is lost in cyberspace.

    To see what I mean have a look at the following ...
     
     
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> 
     
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">  
    <head><title>  
        the-dl-outlet.co.uk - Ralph Lauren, Guess, Calvin Klein and Timberland  
    </title><link type="text/css" href="resources/main.css" rel="Stylesheet" /><link href="/the-dl-outlet/WebResource.axd?d=yQOOOurUAyxUxGxryTQPMIU_3c7FjSGdQTtqxct66GrNJWl-XgISv4Pab442PH-U0&amp;t=633258329660000000" type="text/css" rel="stylesheet" /><link href="/the-dl-outlet/WebResource.axd?d=yQOOOurUAyxUxGxryTQPMIU_3c7FjSGdQTtqxct66GqR_ZJJv87frSAc27K25tvzZsJoWIsVdCnbecxIGsLc--VoG98SpWz98P5CKCASiIA1&amp;t=633258329660000000" type="text/css" rel="stylesheet" /><link href="/the-dl-outlet/WebResource.axd?d=yQOOOurUAyxUxGxryTQPMIU_3c7FjSGdQTtqxct66Gpsj2-cJ_gLbl28hlVziB01tbW1lWHbB6lvh-irPBoG2Q2&amp;t=633258329660000000" type="text/css" rel="stylesheet" /><link type="text/css" rel="stylesheet" href="/the-dl-outlet/WebResource.axd?d=zC7qBhdPb4aQBY_OduUcy9WwCGBdvMdaxHIScD94OUCnz0CvRDfx-Kvk96NnQKTk1bTm0ejB-BJQWvw8jZNIvmoGq0ndZxtKM6rd933Er9c1&amp;amp;t=633256434280000000" /><link type="text/css" rel="stylesheet" href="/the-dl-outlet/WebResource.axd?d=zC7qBhdPb4aQBY_OduUcy9WwCGBdvMdaxHIScD94OUCnz0CvRDfx-Kvk96NnQKTkm3NDxNwJyD9uDSbgOBBoumBgce3IbGiGLZb7Oc9Gs1A1&amp;amp;t=633256434280000000" /><link type="text/css" rel="stylesheet" href="/the-dl-outlet/WebResource.axd?d=SACCzmc-GtRK4gvvOCs7OGXTqEUCxqig9fl80ekTzbEwohujx4GNphc-GTSNIHk6CJSf_BM4Jm1Ofhnaz5_4F7Kawg0k-vkxYHZYKXRuwM1sUOP8dgQlKgKX3pUAxjw-0&amp;amp;t=633257284200000000" /><link type="text/css" rel="stylesheet" href="/the-dl-outlet/RadControls/Grid/Skins/Default/Styles.css" /></head>  
    <body id="bodyDefault" style="background-image: url('images/logobackground.png');">  
        <form name="formDefault" method="post" action="Default.aspx" id="formDefault">  
    <div> 
    <input type="hidden" name="rsmDefault_HiddenField" id="rsmDefault_HiddenField" value="" /> 
    <input type="hidden" name="__EVENTTARGET" id="__EVENTTARGET" value="" /> 
    <input type="hidden" name="__EVENTARGUMENT" id="__EVENTARGUMENT" value="" /> 
    <input type="hidden" name="__VIEWSTATE_KEY" id="__VIEWSTATE_KEY" value="VIEWSTATE_gyzr3mbo2wbkm545fqgthqa4_/the-dl-outlet/Default.aspx_633275608811604099" /> 
    <input type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="  
    __VIEWSTATE" value="" /> 
    </div> 
     
    <script type="text/javascript">  
    //<![CDATA[
    var theForm = document.forms['formDefault'];
    if (!theForm) {
        theForm = document.formDefault;
    }
    function __doPostBack(eventTarget, eventArgument) {
        if (!theForm.onsubmit || (theForm.onsubmit() != false)) {
            theForm.__EVENTTARGET.value = eventTarget;
            theForm.__EVENTARGUMENT.value = eventArgument;
            theForm.submit();
        }
    }
    //]]> 
    </script> 
     
     
    <script src="/the-dl-outlet/WebResource.axd?d=GKJli9R2-w9bCjZbLoIUzg2&amp;t=633230398050948371" type="text/javascript"></script> 
     
     
    <script type="text/javascript">  
    //<![CDATA[
    window.radopen('Login.aspx', 'wLoginRegister');
    //]]> 
    < 

    My VB looks like ...
                    Call Telerik.Web.UI.RadScriptManager.RegisterClientScriptBlock(CType(sender, Telerik.WebControls.RadMenu).Page, CType(sender, Telerik.WebControls.RadMenu).Page.GetType, "LoginWindowScript", "window.radopen('Login.aspx', 'wLoginRegister');" & vbCrLf, True)  
     

    Any ideas ?

    Kind Regards

    David
  2. Valeri Hristov
    Admin
    Valeri Hristov avatar
    2252 posts

    Posted 10 Oct 2007 Link to this post

    Hello hkdave95,

    I tried with a very simple page, but was not able to reproduce the problem. Could you please send me a simple page for testing?

    Best wishes,
    Valeri Hristov (Senior Developer, MCSD)
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Back to Top