Refiltering same column issue

2 posts, 0 answers
  1. David
    David avatar
    19 posts
    Member since:
    Nov 2008

    Posted 02 Dec 2009 Link to this post

    On all of the grids in our application, we support filtering.  Filtering works as expected except when I have already filtered the grid and attempt to filter again.  The second filter returns the grid as unfiltered and the filter text disappears.  I can then filter, again, and the filter works.

    Reading through this I can see that it may be difficult to understand the problem.  Let me try an example. 

    Say I have a grid with two columns, ID and Name.  I apply a filter to ID of 1.  The grid filters, showing all ID's starting with 1 as expected.  I then apply a filter to ID of 2.  The full grid re-displays, unfiltered, and the filter box for ID is empty.  I can then apply the ID filter of 2 and the grid will filter as expected.
  2. Mira
    Admin
    Mira avatar
    1124 posts

    Posted 04 Dec 2009 Link to this post

    Hello David,

    I am unable to replicate the described by you issue. Please take a look at this video to see the tests I performed and let me know if I missed something out.
    Additionally, it would be great if you can send us a small runnable project demonstrating the problem you faced. We will debug it locally and get back to you with our findings.

    Best wishes,
    Mira
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top