redering problem in latest Chrome version

2 posts, 0 answers
  1. Clive Hoggar
    Clive Hoggar avatar
    334 posts
    Member since:
    Nov 2008

    Posted 29 Jan 2012 Link to this post

    HI


    Just today I have started seeing a strange in in Chrome browser version 16.0.912.77m  on windows 7 
    On hover, the buttons in all skins have a grey or black line at the top (attached screen image) .

    Everything is OK in Firefox, Safari, and Internet Explorer.

    I can only think that the latest version has introduced the problem. Has anyone else seen this?
    And what is the answer? Is there a css workaround?

    I am using Q2 2010 version of the dll

    Thanks


    Clive
  2. Slav
    Admin
    Slav avatar
    1355 posts

    Posted 01 Feb 2012 Link to this post

    Hello Clive,

    Note that the RadButton appears properly under the latest version of Chrome, as demonstrated in this screen capture. Please check if there are global CSS styles that are disrupting the appearance of the RadButton control, as such problem hasn't been reported so far. Also, RadButton was included with the Q3 2010 BETA release, so the version of RadControls for ASP.NET AJAX that you are using most probably is not the same as the specified one.

    In case you are still unable to resolve the issue at hand, please provide reliable steps to reproduce this problem so that I am able to inspect it on my end.

    All the best,
    Slav
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top