Random Error Loading RadChart image

Thread is closed for posting
5 posts, 0 answers
  1. Kevin Cauchi
    Kevin Cauchi avatar
    38 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 14 Dec 2011 Link to this post

    Hi there, 

    I am experiencing some strange behavior from the telerik charts. 

    I am randomly getting "Error Loading RadChart image"  and a small "X" where the charts are supposed to be when loading them.

    Any reason why this is happening? Anyway to prevent it? If not, is there anyway to detect it in code so that i can load it again?

    Thanks in advance

    Kevin
  2. Shinu
    Shinu avatar
    17764 posts
    Member since:
    Mar 2007

    Posted 14 Dec 2011 Link to this post

    Hello Kevin,

    Take a look at the following forum thread which discussed similar scenario.
    Error loading RadChart image - happens randomly

    -Shinu.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Kevin Cauchi
    Kevin Cauchi avatar
    38 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 14 Dec 2011 Link to this post

    I already saw that and it doesnt help me since my "useSession" is aleady false.
  5. Evgenia
    Admin
    Evgenia avatar
    1406 posts

    Posted 16 Dec 2011 Link to this post

    Hello Kevin,

    You may check this forum post where a similar topic was discussed. If it doesn't help can you elaborate a bit more on what version of IIS your website is run? Also what is the httphandler registration in your web.config file?

    Greetings,
    Evgenia
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now
  6. Kevin Cauchi
    Kevin Cauchi avatar
    38 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 22 Dec 2011 Link to this post

    Never mind about this... I was deleted the temporary images while its still rendering. 

    (btw I delete them myself because they dont get deleted fast enough.. if there is a workaround for this let me know)

    Thanks

    Kevin
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017