RadUpload loses skin settings

Thread is closed for posting
7 posts, 0 answers
  1. RvdGrint
    RvdGrint avatar
    112 posts
    Member since:
    May 2011

    Posted 03 Jun 2011 Link to this post

    Hello,

    I''m using RadUpload in a UserControl. It works fine until I add a RadCombobox in the UserControl (see attached images). The control isn't rendered right.
    Someone any idea?

    Regards,
      Jos Meerkerk
  2. Kalina
    Admin
    Kalina avatar
    918 posts

    Posted 10 Jun 2011 Link to this post

    Hi Jos,

    The issue that you describe is very strange.
    Can you provide us a live URL where we will be able to observe it?
    Thank you in advance.

    Kind regards,
    Kalina
    the Telerik team

    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.

  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. RvdGrint
    RvdGrint avatar
    112 posts
    Member since:
    May 2011

    Posted 13 Jun 2011 Link to this post

    Kalina,

    Í will try to provide you an live example. For this moment I've a work around with a RadWindow.

    I'll let you know when I've an example available.

    Regards,
      Jos.
  5. Genady Sergeev
    Admin
    Genady Sergeev avatar
    1596 posts

    Posted 15 Jun 2011 Link to this post

    Hi Jos,

    I believe this issue has something to do with the infamous 31 stylesheets per file bug in IE. Please take a look at this blog post for additional details.

    Kind regards,
    Genady Sergeev
    the Telerik team

    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.

  6. RvdGrint
    RvdGrint avatar
    112 posts
    Member since:
    May 2011

    Posted 01 Jul 2011 Link to this post

    I tried to povide you a sample project but I can not reproduce it in a sample project.

    Regards,
      Jos Meerkerk
  7. Genady Sergeev
    Admin
    Genady Sergeev avatar
    1596 posts

    Posted 06 Jul 2011 Link to this post

    Hi Jos,

    Is the problem reproducible only in IE but not in FireFox/Chrome? If so, it is for sure the problem I mentioned in my previous post. If the problem is reproducible everywhere could you please provide us with a live URL where we can take a look at what is going wrong? Alternatively you can try placing RadStyleSheet manager on the page and observe whether there is a change in the situation.

    Regards,
    Genady Sergeev
    the Telerik team

    Register for the Q2 2011 What's New Webinar Week. Mark your calendar for the week starting July 18th and book your seat for a walk through of all the exciting stuff we will ship with the new release!

  8. RvdGrint
    RvdGrint avatar
    112 posts
    Member since:
    May 2011

    Posted 28 Jul 2011 Link to this post

    Problem is solved since I'm using RadStyleSheetManager

    Regards,
      Jos
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017