RadTabItem: item 'Queries' select action fails

2 posts, 0 answers
  1. Cilistan
    Cilistan avatar
    2 posts
    Member since:
    Mar 2012

    Posted 02 Aug 2012 Link to this post

    Hi telerik team
    I am playing back my test to see if there is anything that needs to be changed Instead the I get an error bellow
    Overall Result: Fail
    '8/2/2012 12:42:27 PM' - Using .Net Runtime version: '4.0.30319.239' for tests execution.
    '8/2/2012 12:42:27 PM' - Starting execution....
    '8/2/2012 12:42:27 PM' - Detected a Silverlight Test. Setting EnableSilverlight=True
    '8/2/2012 12:43:20 PM' - Using 'InternetExplorer' version '8.0' as default browser.
    '8/2/2012 12:44:10 PM' - 'Pass' : 1. Manual: enter the URL of your choice then press OK to continue
    '8/2/2012 12:44:38 PM' - 'Pass' : 2. Type 'XHANTIZA' into UsernameTextbox
    '8/2/2012 12:44:39 PM' - 'Pass' : 3. Press Tab
    '8/2/2012 12:44:45 PM' - 'Pass' : 4. Type 'vuyisa011' into PasswordPasswordbox
    '8/2/2012 12:44:46 PM' - 'Pass' : 5. Click LoginRadbutton
    '8/2/2012 12:45:10 PM' - 'Pass' : 6. Manual: wait untill data loads
    '8/2/2012 12:45:34 PM' - 'Fail' : 7. radtabitem: item 'Queries' select action.
    Failure Information:

    '8/2/2012 12:45:34 PM' - Detected a failure. Step is marked 'ContinueOnFailure=False' aborting test execution.
    '8/2/2012 12:45:34 PM' - Overall Result: Fail
    '8/2/2012 12:45:34 PM' - Duration: [2 min: 15 sec: 767 msec]
    '8/2/2012 12:45:36 PM' - Test completed!

    and it occurs to all the test cases it doesn't want to execute further than that  help its urgent

    I have followed the solution sugested on the link
    and still get the same problem

    thanks guys
  2. Stoich
    Stoich avatar
    1 posts

    Posted 07 Aug 2012 Link to this post

    Hello Cilistan,
    I'm sorry to hear you're having trouble with automating this control.

    The actual failure message is missing from the Log you've provided. I'm not sure why that is but without the failure message we have almost no information relating to the nature of the problem. We will need additional information in order to troubleshoot this. Check out the following video:

    I attempted to reproduce the issue against the sample RadTabControl in the following page:
    I was able to automate this control without problems with the current official SP2 release of Test Studio.
    You should try to automate this sample control in your environment as well. Let me know whether you are able to do so successfully.

    What version of Test Studio are you using? What version of the RadTabControl are you using?

    Please provide some additional information so that we may troubleshoot this and get you up and running ASAP.
    Kind regards,
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
Back to Top