RadSplitter and MOSSRadEditor on the same page causes splitter bug

4 posts, 0 answers
  1. Loïs
    Loïs avatar
    4 posts
    Member since:
    Apr 2012

    Posted 22 May 2012 Link to this post

    Hello,

    I have these two controls on the same page, the splitter containing a RadTreeview, a Formview and a gridview (left, right and bottom panes).
    When I add a MOSSRadEditor, the vertical splitter shows a horizontal resizing icon, and allows resizing "horizontally" (though the orientation is "Vertical")...

    Is there a workaround ?
  2. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    12849 posts

    Posted 24 May 2012 Link to this post

    Hi,

    I am not aware of this problem and you are the first to report it. Do you experience the problem with the latest version of RadControls for ASP.NET AJAX Q1 2012 SP1 and RadEditor for MOSS 5.8.15?

    If the problem is reproducible with the latest versions, please, isolate it in a webpart which we can test locally and send it via a support ticket.

    Regards,
    Rumen
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.

  3. Loïs
    Loïs avatar
    4 posts
    Member since:
    Apr 2012

    Posted 24 May 2012 Link to this post

    Hello Rumen,

    I confirm that the controls are in the last version:
    - RadControls for ASP.NET AJAX Q1 2012
    - RadEditorSharePoint, Version=6.3.0.0 (though it is not the same as the one you wrote about, but I just picked the assembly version)

    I downloaded the two products very recently (last month or so), as we just bought the RadControls for ASP.NET.

    So what I need to do now is to create a simple page for SharePoint, reproducing the problem,  that you can test, right ?
  4. Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    12849 posts

    Posted 28 May 2012 Link to this post

    Hello,

    Thank you for the provided project in your ticket.

    I tested it with and without SPRadEditor and I was unable to reproduce the reported problems as shown in the following video: http://screencast.com/t/0DzfwfUt65. This leads me believe that the problems could be due to some global CSS class(s) in your custom stylesheet that is breaking the appearance and functionality of the controls. Could you please disable the site specific stylesheet and test again the page? You can also inspect the page with IE developer toolbar / Firebug and see which classes are causing the issues.

    If you are unable to fix the issues, please, give us more information how to reproduce them with the provided sample project.

    Greetings,
    Rumen
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Back to Top