Radslider not displaying after deployment

2 posts, 0 answers
  1. Dileep Kesavan
    Dileep Kesavan avatar
    2 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 06 Nov Link to this post

    Hi,

     

    I have integrated radslider on one ouf our website, unfortunately it was not displying after deployment, it just shows 'Decrease' and 1 only. Please help

     

    Dileep

  2. Marin Bratanov
    Admin
    Marin Bratanov avatar
    3595 posts

    Posted 09 Nov Link to this post

    Hello Dileep,

    I advise that you:

    1. ensure your deployment process went as expected by following this article: http://docs.telerik.com/devtools/aspnet-ajax/deployment/deploying-a-telerik-enabled-webapplication.
    2. review this section on such appearance issues and follow the suggestions provided: http://docs.telerik.com/devtools/aspnet-ajax/general-information/troubleshooting/skins-troubleshooting#incorrect-or-distorted-appearance.
    3. ensure all network requests return succesfully, otherwise, follow this article: http://docs.telerik.com/devtools/aspnet-ajax/general-information/troubleshooting/web-resources-troubleshooting.

    Also, I must note that old versions of our controls can only support the browsers that have been available at the time of their release. For example, a 2013 version of the controls cannot be guaranteed to work under the current Chrome and Firefox, and will likely break under Edge and IE11. With this in mind, I strongly advise that you upgrade to the latest version.

    Regards,

    Marin Bratanov
    Telerik by Progress
    Check out the new UI for ASP.NET Core, the most complete UI suite for ASP.NET Core development on the market, with 60+ tried-and-tested widgets, based on Kendo UI.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top