RadProgressArea not updating values

Thread is closed for posting
3 posts, 0 answers
  1. Marko
    Marko avatar
    2 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 26 Jun 2012 Link to this post

    Hi,

        I am using Telerik RadControls for ASP.NET AJAX Q2 2011 components in my .NET 4 web application and am trying to show a simple progress bar while executing a long lasting procedure.
    I followed instructions in you "Upload / Monitoring Custom Progress" demo, but can't seem to make it work. Progress bar shows normaly, but the updated values don't show on screen (the original values remain till the end of execution).
    I searched on forums but was unable to find a suitable solution. I suspect that there is something wrong with my web.config, but can't figure out what.

    Here is a part of my web.config:

    <

     

     

    httpModules>

    <

     

     

    add name="RadUploadModule" type="Telerik.Web.UI.RadUploadHttpModule, Telerik.Web.UI, Version=2011.2.712.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4"/>

     

     

     

    </

     

     

     

    httpModules>

    <

     

     

    httpHandlers>

     

     

     

     

     

    <

     

     

    add path="Telerik.Web.UI.DialogHandler.aspx" verb="*" type="Telerik.Web.UI.DialogHandler, Telerik.Web.UI, Version=2011.2.712.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4" validate="false"/>

    <

     

     

    add path="Telerik.Web.UI.WebResource.axd" type="Telerik.Web.UI.WebResource, Telerik.Web.UI, Version=2011.2.712.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4" verb="*" validate="false"/>

    <

     

     

    add path="ChartImage.axd" type="Telerik.Web.UI.ChartHttpHandler, Telerik.Web.UI, Version=2011.2.712.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4" verb="*" validate="false"/>

     

     

     

     

    <

     

     

    add verb="*" path="Telerik.RadUploadProgressHandler.ashx" type="Telerik.Web.UI.RadUploadProgressHandler, Telerik.Web.UI, Version=2011.2.712.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4" validate="false"/>

    </

     

     

    httpHandlers>




    <

     

     

    modules>

     

     

     

     

     

    <

     

     

    add name="RadUploadModule" preCondition="integratedMode" type="Telerik.Web.UI.RadUploadHttpModule, Telerik.Web.UI, Version=2011.2.712.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4"/>

    </

     

     

    modules>

    <

     

     

    handlers>

     

     

     

     

    <

     

     

    add name="Telerik_Web_UI_WebResource_axd" preCondition="integratedMode" path="Telerik.Web.UI.WebResource.axd" verb="*" type="Telerik.Web.UI.WebResource, Telerik.Web.UI, Version=2011.2.712.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4" />

    <

     

     

    add name="Telerik_Web_UI_DialogHandler_aspx" preCondition="integratedMode" path="Telerik.Web.UI.DialogHandler.aspx" verb="*" type="Telerik.Web.UI.DialogHandler, Telerik.Web.UI, Version=2011.2.712.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4" />

    <

     

     

    add name="ChartImage_axd" preCondition="integratedMode" path="ChartImage.axd" verb="*" type="Telerik.Web.UI.ChartHttpHandler, Telerik.Web.UI, Version=2011.2.712.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4" />

     

     

     

    <

     

     

     

    add name="Telerik_RadUploadProgressHandler_ashx" verb="*" preCondition="integratedMode" path="Telerik.RadUploadProgressHandler.ashx" type="Telerik.Web.UI.RadUploadProgressHandler, Telerik.Web.UI, Version=2011.2.712.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4"/>

    </

     

     

    handlers>

    Thanks for your help,
    Marko
  2. Peter Filipov
    Admin
    Peter Filipov avatar
    1028 posts

    Posted 29 Jun 2012 Link to this post

    Hi Marco,

    I reviewed your web config and everything seems to be fine. Could you please setup a working sample project and send it for a local test.

    Regards,
    Peter Filipov
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Marko
    Marko avatar
    2 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 02 Jul 2012 Link to this post

    Hi,

      I found the problem. It was in my web.config, but not in the part I showed here.
    A dll from our custom framework was causing the problem and it obviously clashed with telerik dll's.
    Part of the web.config concerning Telerik was ok.

    Thanks for the help!
    Marko
Back to Top