RadProgressArea not showing

Thread is closed for posting
3 posts, 0 answers
  1. Christoffer Rosenqvist
    Christoffer Rosenqvist avatar
    28 posts
    Member since:
    Oct 2009

    Posted 30 Jun 2011 Link to this post

    Hi!

    I have made a web site following exactly the example provided here:
    http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/upload/examples/clientsideapi/defaultcs.aspx

    I get the files to upload without problem but the RadProgressArea doesn't show up. Is there something not represented in the example code that should be included to make the RadProgressArea show up and present the progress?

    Cheers!
  2. Dimitar Terziev
    Admin
    Dimitar Terziev avatar
    1266 posts

    Posted 05 Jul 2011 Link to this post

    Hi Christoffer,

    In general there is nothing special that should be done in order the progress area to be shown on the page.

    There is a certain possibility that you are uploading file with relatively small size and it's uploaded very fast.

    Please try to upload a larger file (+20mb) and let us know if you still experience the same behavior.

    Kind regards,
    Dimitar Terziev
    the Telerik team

    Register for the Q2 2011 What's New Webinar Week. Mark your calendar for the week starting July 18th and book your seat for a walk through of all the exciting stuff we will ship with the new release!

  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Christoffer Rosenqvist
    Christoffer Rosenqvist avatar
    28 posts
    Member since:
    Oct 2009

    Posted 02 Aug 2011 Link to this post

    I figured out what the problem was. I had not added the RadUploadHttpModule to web.config as described here: http://www.telerik.com/help/aspnet-ajax/upload-configuration.html
Back to Top