Radpanelbar works in IE, but not in chrome, firefox and safari

2 posts, 0 answers
  1. Gayathri
    Gayathri avatar
    25 posts
    Member since:
    Oct 2014

    Posted 15 Dec 2014 Link to this post

    Hello All,

    In my project , i have a left RADpanelbar in which some buttons are placed , clicking on which navigates to appropriate screens.
    This works fine in IE. but not in google chrome and safari and firefox.

    note: i have included ie.browser file also in my project's app_browser.
    also chrome.browser. 
    what else i should include in my code to make the buttons clickable .
    Meanwhile, i tested this in debug mode of google chrome. pressing f11 (stepin) in google chrome made the buttons clickable but not otherwise. so why is it working in debug mode and not in without debug mode.

    Please help. it is top urgent!! 
    -Thanks
    Gayathri
  2. Bozhidar
    Admin
    Bozhidar avatar
    1103 posts

    Posted 18 Dec 2014 Link to this post

    Hello,

    The provided information doesn't expain in enough detail the nature of the issue, and how it's related to the PanelBar control. Could you provide some sample code, steps to reproduce, along with the expected and actual results of executing it, so that we can properly execute and troubleshoot the issue.

    Regards,
    Bozhidar
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top