RadListBox Height 100% not working in Mozilla Firefox

3 posts, 0 answers
  1. Imran Javed Zia
    Imran Javed  Zia avatar
    55 posts
    Member since:
    Jul 2009

    Posted 28 Sep 2010 Link to this post

    Hi,
    We have nested Rad Splitter and RadPane scenario. and in one place we have a RadListBox  in RadPane with 100% height and it take all the space in Internet Explorer. But is only show 3 rows height in Mozilla FireFox. 
             <telerik:RadPane ID="rp" runat="server" Width="100%" MinHeight="200" Scrolling="None" BackColor="Red">
                                                                <telerik:RadListBox
                                                                    runat="server" ID="lst"
                                                                    Height="100%" Width="250px"
                                                                    AllowReorder="true" OnClientDeleted="lstMeasuresItemDeleted"
                                                                    EnableDragAndDrop="true" SelectionMode="Multiple">
                                                                    <Items>                                                                                                                                       
                                                                        <telerik:RadListBoxItem Value="1" Text="A"/>
                                                                        <telerik:RadListBoxItem Value="2" Text="B"/>
                                                                        <telerik:RadListBoxItem Value="3" Text="C"/>
                                                                    </Items>   
                                                                </telerik:RadListBox>
                                                            </telerik:RadPane>
    Is there anyway to fix it for Mozilla Firefox to have 100% heigh in radpane.
    Thanks
  2. Imran Javed Zia
    Imran Javed  Zia avatar
    55 posts
    Member since:
    Jul 2009

    Posted 28 Sep 2010 Link to this post

    I have added a #lst_Panel style with height:100% and it has fixed the issue.
    But I am still curious, if it is the only way to handle this issue?
    Thanks 
  3. Sam
    Sam avatar
    62 posts
    Member since:
    Mar 2011

    Posted 09 Apr 2012 Link to this post

    Had this same issue.  Actually had to put #lstPanel (without the underscore) and it worked for me.  In case anyone else needs it.
Back to Top