RadHtmlPlaceholder not working when SL app is hosted in Winforms WebBrowser control

2 posts, 0 answers
  1. Paul McNamara
    Paul McNamara avatar
    30 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 26 Aug 2011 Link to this post

    First off, this is a great control and has saved my skin until SL5 is available!
    However one of my requirements is that the SL app I'm working on can be hosted in a winforms app within a System.Windows.Forms.WebBrowser. This all works fine apart from the HtmlPlaceholder which doesn't display on top. It does do something as when the placeholder would normally be visible I get an extra bit appearing at the bottom of the page below the SL object but no overlay. I'm using the exact same host page as I do in a normal browser.

    Is this a known limitation?

    I've attached a screenshot showing the issue. The content should appear within the border inside the selected tab.
  2. Petar Mladenov
    Admin
    Petar Mladenov avatar
    2891 posts

    Posted 31 Aug 2011 Link to this post

    Hello Paul Mcnamara,

    In its core, RadHtmlPlaceholder is just an IFrame that is being rendered on top of the Silverlight plugin. So I believe that the issue might be caused by some limitations in the IFrame used in WinForms control. 

    Regards,
    Petar Mladenov
    the Telerik team

    Thank you for being the most amazing .NET community! Your unfailing support is what helps us charge forward! We'd appreciate your vote for Telerik in this year's DevProConnections Awards. We are competing in mind-blowing 20 categories and every vote counts! VOTE for Telerik NOW >>

  3. DevCraft banner
Back to Top