RadHtmlField not rendered

2 posts, 0 answers
  1. Louise Dyer
    Louise Dyer avatar
    3 posts
    Member since:
    Sep 2006

    Posted 24 Sep 2008 Link to this post

    Hi,

    I am trying to render the RadHtmlField on to the page. I want to use this control as we use TextArea html control where in the user gives the data and this data is captured into the database. I want to use this control in the admin page of my site which is being developed using MOSS 2007.

    The assembly that I am using in this case is:

    RadEditorSharePoint, Version=4.5.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=1f131a624888eeed

    I am unable to render the control on to the page.  An error is thrown everytime i try to render it which states "InvalidConfigFileException".  I am checked the ConfigFile.xml in the path specified in another post. Everything seems to look fine. Yet the control is not rendered in to the page.

    Any help will be greatly appreciated.

    Regards,

    schwartz


  2. George
    Admin
    George avatar
    859 posts

    Posted 24 Sep 2008 Link to this post

    Hi Louise,

    Could you please send me your ConfigFile.xml, along with the complete error details. I will check them locally and do my best to provide a solution.

    In addition please elaborate a little bit on, how have you integrated RadEditor in your scenario and what is the editor's configuration. Are there any properties set inline?

    Kind regards,
    George
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.

Back to Top