radGrid problem after upgading to 2012.2.607.40

3 posts, 0 answers
  1. Oscar
    Oscar avatar
    21 posts
    Member since:
    Sep 2008

    Posted 05 Jul 2012 Link to this post

    Hello, after upgrading from q1 2011 to the latest version, some grids began to have problems. The message is   "Error en tiempo de ejecución de Microsoft JScript: Sys.ArgumentException: Value must not be null for Controls and Behaviors.
    Parameter name: element". Debugger breaks in scriptresource.axd.

    Problem appears in grids having column header titles with blank spaces as "the title", and with column filters enabled. If I remove the blanks, or disable the filters, problem dissappears.

    Thanks for any help
  2. Elliott
    Elliott avatar
    391 posts
    Member since:
    May 2010

    Posted 05 Jul 2012 Link to this post

    in English

    Runtime Error in Microsoft JScript
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
  4. Maria Ilieva
    Maria Ilieva avatar
    4017 posts

    Posted 10 Jul 2012 Link to this post


    I tried to replicate the problematic behaviour locally but to no avail. Find attached a sample runnable application which uses the latest version of the controls and work properly on my end. Test it locally and let me know what the difference in your case is.

    All the best,
    Maria Ilieva
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
Back to Top