RadEditorMOSS for is not working

2 posts, 0 answers
  1. Shekhar
    Shekhar avatar
    1 posts
    Member since:
    Jun 2009

    Posted 01 Jun 2009 Link to this post

    Hi,

    I am using RadEditorMOSS in my MOSS Farm Env. I have deployed RadEditorMOSS.wsp and made all required web.config changes. I am able to see features on the site and activated the same. But i am facing following issues.

    1. List items not showing telerik editor (whenever we add multiline richtext box as column to list it should show telerik editor)


    2. I am able to see Telerik Editor for MOSS in Web Part list and when i add it and type in contents it saves the contents but it is not shving formatting that i applied for contents.

    3. Is there any way to rename telerik editor for MOSS web part to something else in Web part list (not renaming web part title after adding on page)

    Appreciate your quick help.


    Best Regards,
    Shekhar Kulkarni
    Mobile: +358-40-360-0665

  2. Stanimir
    Admin
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 02 Jun 2009 Link to this post

    Hi Shekhar,

    1. The first time you activate a RadEditor feature, you must be logged as an Administrator user. This is required, because the editor needs to update the default list editing template by copying a file - from \TEMPLATE\FEATURES\RadEditorFeature\RadEditorList.ascx to \TEMPLATE\CONTROLTEMPLATES\RadEditorList.ascx.

    2. Could you please send us the HTML code, which you have before and after the save operation?

    3. There is no way to rename telerik editor for MOSS web part in the Lite version of RadEditor for MOSS.


    Greetings,
    Stanimir
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.

Back to Top