RadEditor SpellCheck Problem

3 posts, 0 answers
  1. Craig
    Craig avatar
    3 posts
    Member since:
    Oct 2008

    Posted 27 Oct 2008 Link to this post

    Hi,

    I originally installed the latest Trial Version of RadEditor, but it broke all editing capability of my MOSS test site collection.  I removed the trial version and installed the Light Version which solved the editing problem, but now SpellCheck is broken.

     

    The Spelling Form comes to life, but it seems to be checking the RadEditor contents with the HTML tags.

    Any ideas how to fix this?

     

    Thanks,

     

    Craig

  2. Craig
    Craig avatar
    3 posts
    Member since:
    Oct 2008

    Posted 27 Oct 2008 Link to this post

    Disregard my last Disregard... SpellCheck is still showing HTML markup in the content. I've removed and reinstalled this solution twice and rebooted the server in between all operations.

    My edu wants to purchase the full version, but we'd like to see a full working demo first.  Could someone please assist?

    A sample of what spell check is showing is as follows:

    <DIV Class=ExternalClass46DFF05A78954C9D9DA42325B76CB1D9>

    Thanks, Craig

  3. Lini
    Admin
    Lini avatar
    2144 posts

    Posted 28 Oct 2008 Link to this post

    Hi Craig,

    You should use the RadEditor built-in spellchecker instead of the default one. To enable the RadEditor spellcheck, see the RadEditor for MOSS help - http://www.telerik.com/help/moss/editor/add%20ajaxspellcheck%20in%20radeditor%20for%20moss.html


    Sincerely yours,
    Lini
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Back to Top