RadEditor for IE 6.0 problems

5 posts, 0 answers
  1. Frode
    Frode avatar
    9 posts
    Member since:
    Jan 2007

    Posted 15 Aug 2008 Link to this post

    Hi.

    I've just installed RadEditor 5.2 for SharePoint. It is working welll in FireFox 3.0 and IE 7.0, but when I use IE 6.0 (our cutomer(s) has that as a standard still) the Image Editor and Image Map Editor does not show the fields for etnering parameters (they are of the bounds of the dialog).

    Is it suppose to work for IE 6.0? Is there some css/javascript updates that my fix it?

    Best regards,
    Frode
  2. George
    Admin
    George avatar
    859 posts

    Posted 18 Aug 2008 Link to this post

    Hi Frode,

    Could you please open a support ticket and send us some screenshots or a video that demonstrate the behavior? We will review the details and do our best to provide a solution.


    Kind regards,
    George
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.

  3. Mehul
    Mehul avatar
    4 posts
    Member since:
    Jul 2008

    Posted 02 Sep 2008 Link to this post

    Hi Frode,

    Did you get any answers for your query ? i am also facing same issue. Please share it if you find answer for the same

    Thank You,
    Mehul
  4. Frode
    Frode avatar
    9 posts
    Member since:
    Jan 2007

    Posted 02 Sep 2008 Link to this post

    This is the answer I got from :

    The reason for the observed behavior is that by default the MOSS Webs does not have Doctype, but our controls are primarily designed to work on pages with XHTML Doctype. We are constantly trying to improve the " quirks mode " support in RadEditor for MOSS and we will take this problem for consideration for one of the next major control's update. In the meantime, please use Firefox or IE7.


    Frode
  5. Tervel
    Admin
    Tervel avatar
    1337 posts

    Posted 03 Sep 2008 Link to this post

    Hello Frode,

    We just sent another update to Mehul - we thought it would be relevant to paste in this forum thread as well

    ==============================================================
    Which browser are you using? Could it be the IE6?  Such a behavior was reported with some of the editor skins for IE6. We have corrected this behavior with the latest RadControls release Q2 SP1 - build 826, which was released last week.

    The MOSS editor version based on this update will appear within a week from now, and you should be OK. For the time being we invite you to test the online demos of the current non-MOSS release. Please let us know if you encounter any problem with this version in your browser.

    You can test the skinning demo here:
    http://demos.telerik.com/aspnet/prometheus/Editor/Examples/Skinning/DefaultCS.aspx

    ==============================================================

    Sincerely yours,
    Tervel
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Back to Top