RadEditor can't edit and don't show content on Chrome

4 posts, 0 answers
  1. hongnguyenx
    hongnguyenx avatar
    20 posts
    Member since:
    Dec 2006

    Posted 28 Jul 2015 Link to this post

    Dear All,

    So right now I have a problem:

    My Radeditor can't edit and don't show content on Chrome when I assign in code behind. But in last week, it work well.

    I try to run on Telerik demo site, it same here. but it work on FF or IE.

    Pls, help me how to fix it.

    Thanks so much!!!

  2. Ianko
    Admin
    Ianko avatar
    1535 posts

    Posted 29 Jul 2015 Link to this post

    Hello,

    Examining this online demo (http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/editor/examples/overview/defaultcs.aspx) everything seems to be loading fine.

    Note that as this is reproducible only under Chrome it might be a client-side matter, rather than a result from adding RadEditor from code behind.

    Provide more details about the situation, so that I could better understand what is happening on your end.

    Regards,
    Ianko
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. hongnguyenx
    hongnguyenx avatar
    20 posts
    Member since:
    Dec 2006

    Posted 29 Jul 2015 Link to this post

    Dear Ianko,

    For examining online demo link, that run on my side look like attach files.

    It still rendering html code (like 1.jpg) but don't show (Like 2.jpg) on Chrome browser (Version 44.0.2403.89)

     Thanks,

    hongnguyenx

  5. Ianko
    Admin
    Ianko avatar
    1535 posts

    Posted 29 Jul 2015 Link to this post

    Hello,

    I am using 44.0.2403.107 version of Chrome. Try if upgrading the browser helps. If not, I suggest going through the browser setting to see whether there is some kind of security setting that disables the content in iframe elements. Also, you can check whether this comes from a plugin and disable it. Further, you can test on a different machine with Chrome and see whether the results are the same.

    As you can see the HTML dedicated for the content area is rendered as HTML, but it is up to the browser to show it.

    Regards,
    Ianko
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top