RadDateTimePicker & RadDatePicker Not Responding in SP2010 Web Parts

2 posts, 0 answers
  1. Eugene Wong
    Eugene Wong avatar
    8 posts
    Member since:
    Oct 2006

    Posted 11 Dec 2012 Link to this post

    Hello Team!

    We are developing a web part which make use of RadDateTimePicker & RadDatePicker. It works perfectly in our development environment. However, the controls are not responding when we deployed the solutions to UAT environment. The calendar icon is still showing but there is no response when we clicked on the icon. The JavaScript error below was thrown. Can anyone please advise what are the things that we should check when deploying the solution in a web part in SP2010?

    Message: Object expected
    Line: 5
    Char: 32749
    Code: 0
    URI: http://test.mycompany.com/ScriptResource.axd?d=-MjrHJBff7jU9KF-pPP1Rni4KJhM1xhvUGHZPgnsV_4PX0zXBVRzYnzACX1YwxtYxGGb8ewfPZLoI5-lRHFijYA4VpfrgsAp0h09g8-1EZ7SrcwnEK2U-HIy4nTK5wOuuZPkDQ_UBlj4HM9U87AAQWVujuc1&t=ffffffffb868b5f4

    Thanks in advance!


  2. Maria Ilieva
    Admin
    Maria Ilieva avatar
    4017 posts

    Posted 14 Dec 2012 Link to this post

    Hi Eugene,

    Could you please send us your page markup as well as the related code behind so we could closely review your implementation? Also please share the server specific where the problematic site is deployed so we could try replicating the issue locally and do our best ti isolate the root cause of the problematic.

    Regards,
    Maria Ilieva
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top