RadContextMenu Error in FireFox 3.5

6 posts, 0 answers
  1. Lukas
    Lukas avatar
    42 posts
    Member since:
    Feb 2009

    Posted 03 Jul 2009 Link to this post

    Hello,

    I'm currently developing a SL3 application and so far I used FireFox 3 for testing & debuging.
    On Wednesday I upgraded to FireFox 3.5 and since then the RadContextMenu shows some strange behavior:
    Sometimes it doesn't show at all and when it shows, I get wrong coordinates for the position.

    Same Application is working fine in IE 6 + 7 and FF 3.1!
    I'm using SL Controls Q2.

    Has anyone else run into this problems?!?

    The windowless parameter fo SL control is set to 'true'

    Thanks in advance

    Lukas
  2. Lukas
    Lukas avatar
    42 posts
    Member since:
    Feb 2009

    Posted 03 Jul 2009 Link to this post

    Tested a little more and came over a Detail that maybe interesting:

    When i I open the Menu in the upper left corner the coordinates are almost correct
    But the further I click near the bottom right corner the greater the difference between the real click-coordinates and the reported coordinates gets.
    Both X & Y are too low!


  3. DevCraft banner
  4. Boyan
    Admin
    Boyan avatar
    758 posts

    Posted 06 Jul 2009 Link to this post

    Hi Lukas,

    I tried to reproduce the problem against Silverlight 3 and Firefox 3.5 but was unable to reproduce the issue. Maybe there is something specific in your application. Could you please send me a sample code so I can reproduce the problem?

    All the best,
    Boyan
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  5. Lukas
    Lukas avatar
    42 posts
    Member since:
    Feb 2009

    Posted 06 Jul 2009 Link to this post

    Hi
    I sent in a support Ticket with sample code for this issue.
  6. Prithwish Ghosh
    Prithwish Ghosh avatar
    4 posts
    Member since:
    Jul 2009

    Posted 23 Jul 2009 Link to this post

    Hi!

    I am using RadControls for Silverlight Q2 2009. And I am using it in Silverlight 2. When I try to add a RadContextMenu it works fine in IE 7 but when I try to use it in FireFox the ContextMenu doesnot appear at all. Is it a common problem or am I missing something?

    Please Help..
    Thanks in advance..
  7. Boyan
    Admin
    Boyan avatar
    758 posts

    Posted 27 Jul 2009 Link to this post

    Hi Prithwish Ghosh,

    Could you please specify what version of our controls you are using. Is it the official Q2 release from the 1 st of July or some internal build. Because in the official version it is working fine, you can see online here. If you are using some kind of internal build it is possible that we have introduced a bug so I need the version in order to reproduce it. Also could you tell me what version if Firefox are you using, 3 or 3.5?

    Sincerely yours,
    Boyan
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
Back to Top
DevCraft banner