RadComboBox Style not getting applied properly since upgrading to Q2 2011

2 posts, 0 answers
  1. Dustin
    Dustin avatar
    1 posts
    Member since:
    Feb 2011

    Posted 13 Sep 2011 Link to this post

    We have a style applied to all of our RadComboBoxes similar to the Transparent style in the file attached here.  The problem is that since upgrading to the latest version, the style doesn't get applied until after you mouse over each individual box.  Until that point, it has some default grey style.  If I download and run the app in the zip file located in the link, and use the upgraded .dlls, the boxes work properly in that app, but not ours, even though I can't find any real difference between the files other than ours turns blue when you hover over it.  Any help would be appreciated.

    Thanks,
    Dustin
  2. Pana
    Admin
    Pana avatar
    748 posts

    Posted 19 Sep 2011 Link to this post

    Hello Dustin,

    We do distribute the RadComboBox styles as well the styles for all Rad controls in the installation package of RadControls for Silverlight. For example on my computer they are located here:

    C:\Program Files (x86)\Telerik\RadControls for Silverlight Q2 2011\Themes\OfficeBlack\Themes\Office\Black\ComboBox.xaml

    You could get the most resent version from there and eventually compare the xaml from it to previous versions. If you could check for differences with that file or get the styles from there into your application and reapply the color changes I guess it will be fine.

    Best wishes,
    Pana
    the Telerik team
    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>
  3. DevCraft banner
Back to Top