RadComboBox does not accept input

6 posts, 1 answers
  1. Bruno
    Bruno avatar
    54 posts
    Member since:
    Jul 2012

    Posted 06 Jan 2012 Link to this post

    Hello

    We are using the RadComboBox with IsEditable = true, IsReadOnly = true and IsFilteringEnabled = true. (see Demo http://demos.telerik.com/silverlight/#ComboBox/Configurator)

    Now, when I'm typing a value that exists (like 'Exotic' in the Demo) it works.
    But when the ComboBox value is already set I cannot just type another value f.e. 'Tokyo'. The Combobox does not accept any input when there is already a value selected. I have to delete the value first, then I can start typing another value.
    I'm sure it worked before Q3.2011.

    We are using the SL5 library.
    Am I doing something wrong?

    Thank you for any suggestion.
  2. Answer
    Boyan
    Admin
    Boyan avatar
    758 posts

    Posted 10 Jan 2012 Link to this post

    Hello,

    This is a bug in the control. It appears that this bug is introduced in Q3 SP1(Q3 is working fine) due to a change in the control. I have logged the issue in our PITS and you can follow its progress here.

    Please, excuse us for the inconvenience. We have added points to your account for the report. Don't hesitate to contact us if you have other questions.


    All the best,
    Boyan
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>

  3. DevCraft banner
  4. Bruno
    Bruno avatar
    54 posts
    Member since:
    Jul 2012

    Posted 24 Feb 2012 Link to this post

    Hello Boyan,

    Is this Bug fixed in Q1.2012?
    Can you please post a link to this logged issue on the PITS?

    Thank you
  5. Boyan
    Admin
    Boyan avatar
    758 posts

    Posted 29 Feb 2012 Link to this post

    Hi,

    The fix is not included in Q1 2012. You can follow the items progress here.

    Greetings,
    Boyan
    the Telerik team
    Sharpen your .NET Ninja skills! Attend Q1 webinar week and get a chance to win a license! Book your seat now >>
  6. Aaditya
    Aaditya avatar
    3 posts
    Member since:
    Jul 2013

    Posted 05 Sep 2013 Link to this post

    Hi Boyan,

    i am facing similar kind of issue .this problem is occuring for telerik combobox in IE9,IE10(in IE8 its working fine)

    Issues is-When i entered any charecter in the filtered textbox (in combobox).it is taking for the first charecter only.

    when trying to enter another charecter it is clearing previous charecter and showing the currently entered one.

    By this i am unable to search by the data what i want to enter.

    can you please help me out of this issue. will ready to provide the extra information if needed.

    Thanking you
    Adityap
  7. Rosen Vladimirov
    Admin
    Rosen Vladimirov avatar
    640 posts

    Posted 10 Sep 2013 Link to this post

    Hi Adityap,

    We are not aware of such issue. May I ask you for more details how do you define RadComboBox and which of its properties are you setting? A sample project reproducing the issue will be a great help for us.

    I'm looking forward to hearing from you.

    Regards,
    Rosen Vladimirov
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for SILVERLIGHT.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
Back to Top
DevCraft banner