RadBinaryImage not working inside of XmlHttpPanel

3 posts, 1 answers
  1. Ivan Zlatanov
    Ivan Zlatanov avatar
    20 posts
    Member since:
    Jul 2009

    Posted 12 Sep 2009 Link to this post

    I found something and I really need this to get working. When using RadBinaryImage inside of XmlHttpPanel. This is super easily reproducable, but if any code needed I will post a small demo project.

    Please can you let me know what is the status of this?
  2. Answer
    Lini
    Admin
    Lini avatar
    2144 posts

    Posted 15 Sep 2009 Link to this post

    Hi Ivan,

    Recently, we have made a number of changes to the RadControls in order to provide better compatibility with web services and callbacks used in the RadXmlHttpPanel control. Please get the latest internal build from our site (http://www.telerik.com/account/downloads/internal-builds.aspx) and see if the problem is fixed. If not, open a formal support ticket and attach a small sample that demonstrates the problem so we can help you fix it.

    Regards,
    Lini
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Ivan Zlatanov
    Ivan Zlatanov avatar
    20 posts
    Member since:
    Jul 2009

    Posted 15 Sep 2009 Link to this post

    You were right. Getting the last build got the job done. It is working as expected now. Thank you.
Back to Top