RadAsyncUpload not working Online

3 posts, 0 answers
  1. Jack
    Jack avatar
    67 posts
    Member since:
    Jul 2010

    Posted 02 May 2012 Link to this post

    Helo To All  I am using RadAsyncUpload.Its working on my local System but when i upload it online its not working..When i am uploading files i am not getting green signal like when i am trying i am getting like this..plz see attached file..

    My web config is


        <httpHandlers>
          <remove verb="*" path="*.asmx" />
          <add verb="*" path="*.asmx" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
          <add verb="*" path="*_AppService.axd" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
          <add verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" validate="false" />
          <add path="Telerik.RadUploadProgressHandler.ashx" type="Telerik.Web.UI.RadUploadProgressHandler" verb="*" validate="false" />
          <add path="Telerik.Web.UI.WebResource.axd" type="Telerik.Web.UI.WebResource" verb="*" validate="false" />
        </httpHandlers>
        <httpModules>
          <add name="ScriptModule" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
        </httpModules>
      </system.web>
      <system.codedom>
        <compilers>
                 <system.webServer>
        <validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
        <modules>
          <remove name="ScriptModule" />
          <add name="ScriptModule" preCondition="managedHandler" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
        </modules>
        <handlers>
          <remove name="WebServiceHandlerFactory-Integrated" />
          <remove name="ScriptHandlerFactory" />
          <remove name="ScriptHandlerFactoryAppServices" />
          <remove name="ScriptResource" />
          <add name="ScriptHandlerFactory" verb="*" path="*.asmx" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
          <add name="ScriptHandlerFactoryAppServices" verb="*" path="*_AppService.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
          <add name="ScriptResource" preCondition="integratedMode" verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
          <add name="Telerik_RadUploadProgressHandler_ashx" verb="*" preCondition="integratedMode" path="Telerik.RadUploadProgressHandler.ashx" type="Telerik.Web.UI.RadUploadProgressHandler" />
          <add name="Telerik_Web_UI_WebResource_axd" verb="*" preCondition="integratedMode" path="Telerik.Web.UI.WebResource.axd" type="Telerik.Web.UI.WebResource" />
        </handlers>
      </system.webServer>
    </configuration>
  2. lupotana
    lupotana avatar
    73 posts
    Member since:
    Nov 2006

    Posted 16 Oct 2012 Link to this post

    I've the same problem.. work in local and not work online...
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Cat Cheshire
    Cat Cheshire avatar
    128 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 16 Oct 2012 Link to this post

    Maybe you should send a support ticket about this to the Telerik support team?
Back to Top