RadAsyncUpload not working

5 posts, 0 answers
  1. Agm
    Agm avatar
    26 posts
    Member since:
    Sep 2012

    Posted 25 Mar 2014 Link to this post

    Hi,

    When i am uploading a file using RadAsyncUpload control,its not showing green that is uploaded.
    its jam on uploading and still showing Yellow blink.

    It is working in Local but not in Server.

    I have checked the permissions for the AppData/RadUploadTemp. all is good.

    Please help me to resolve this.

    Thanking you,

    AGM RAJA
  2. Shinu
    Shinu avatar
    17764 posts
    Member since:
    Mar 2007

    Posted 26 Mar 2014 in reply to Agm Link to this post

    Hi,

    Please have a look into this forum thread which discuss about the same issue.

    Thanks,
    Shinu.
  3. KidSysco
    KidSysco avatar
    13 posts
    Member since:
    Aug 2013

    Posted 5 days and 11 hours ago Link to this post

    As of today, this control still does not work on the server, it only works on the client.
  4. KidSysco
    KidSysco avatar
    13 posts
    Member since:
    Aug 2013

    Posted 5 days and 11 hours ago in reply to KidSysco Link to this post

    Sorry what I meant was that it does not work on the server, it only works locally.
  5. Vessy
    Admin
    Vessy avatar
    1543 posts

    Posted 3 days and 20 hours ago Link to this post

    Hi Ryan,

    Can you share some more details on the environment in which the problem occurs? Have you installed any Windows updates recently?

    Can you examine the problem discussed in the following forum thread and see whether it matches the behavior you are facing?
    http://www.telerik.com/forums/recent-windows-update-causing-sizing-issues


    Regards,
    Vessy
    Progress Telerik
    Try our brand new, jQuery-free Angular 2 components built from ground-up which deliver the business app essential building blocks - a grid component, data visualization (charts) and form elements.
Back to Top