Rad Window Post Back Issue

4 posts, 0 answers
  1. Uday
    Uday avatar
    1 posts
    Member since:
    Nov 2006

    Posted 15 Feb 2007 Link to this post

    Hello sir/madam,

    I have  a RadWindowManager which consists of 8 RadWindows
    It is working fine in page load, i have an image button in the same page to download a .pdf file, I can download the .pdf file or cancel it based on the user's wish.
     
    Once i save the .pdf file or cancel the download and again if I try to open the radWindow, it is not getting opened.

     If i click that image button and then open the radwindow,it is not working.
  2. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 15 Feb 2007 Link to this post

    Hi Mallarappa,

    The provided information is not enough for us to determine what might cause that problem and we are unable to reproduce it locally.

    Please open a new support ticket and send us your application or a sample one which reproduces the problem. We will check it and do our best to help.



    All the best,
    Georgi Tunev
    the telerik team
  3. Uday
    Uday avatar
    1 posts
    Member since:
    Nov 2006

    Posted 16 Feb 2007 Link to this post

    Hello Sir
    I have a RAD Window Manager Which Consists of 8 Windows.
    I have 8 labels in my page,on clicking of each label a rad window will be opened.I gave opener element id for the rad window as label id and navigate url property as the page to which the window will be opened.
    Its working fine the windows are opening on cliking the labels,but the problem is i also have a image button in my page when i click that image and when i click on label to open rad window,the window is not getting opened.

         Kindly help to come out of this problem.
  4. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 19 Feb 2007 Link to this post

    Hello Mallarappa,

    Again I tried to reproduce the problem but to no avail - please check the attached code which is working as expected.

    Please open a new support ticket and send us your application or a sample one which reproduces the problem. We will check it and do our best to help.

    Regards,
    Georgi Tunev
    the telerik team
Back to Top