Problems with UI WPF

3 posts, 0 answers
  1. MAE
    MAE avatar
    6 posts
    Member since:
    Oct 2016

    Posted 24 Oct Link to this post

    Right now I've a very extrange problem whenever I Create a Telerik WPF project and wanna use RadGridView a message appears saying that a reference has been added and I've to recreate a control and blablabla , in the reference Windows I don't see that reference added so I've added it by myself and trying to add again RadGridView another error message pops ups saying this time that a method is missing , honestly I don't know what to do I already unistalled and reinstalled Telerik but still I have this errors
  2. MAE
    MAE avatar
    6 posts
    Member since:
    Oct 2016

    Posted 24 Oct in reply to MAE Link to this post

    This is the first problem 
  3. UI for WPF is Visual Studio 2017 Ready
  4. Stefan Nenchev
    Admin
    Stefan Nenchev avatar
    280 posts

    Posted 26 Oct Link to this post

    Hello,

    The issue might be caused due to applying references to binaries that are a different version. Please check your local installations and if there are multiple installations of the Telerik UI for WPF suite, delete the older and unused versions. Can you also try creating a standard WPF project from scratch and manually add the needed Telerik references. What is the result in such case?

    Regards,
    Stefan Nenchev
    Telerik by Progress
    Do you need help with upgrading your WPF project? Try the Telerik API Analyzer and share your thoughts!
Back to Top