problem with Telerik OpenAccess WCF Wizard

6 posts, 0 answers
  1. magozeta
    magozeta avatar
    4 posts
    Member since:
    Sep 2009

    Posted 30 Sep 2009 Link to this post

    Hello!


    I downloaded and installed 2009.2.826.1 version of OpenAccess.

    I launched OpenAccess WCF Wizard – Alpha CTP September and I Browse OpenAcess DAL of my project.

    The sw ask me to import dll of 2009.2.826.1 version. I import it and then restart application.

    Then I browse my OpenAccess DAL but there is an error: "assembly didn’t load successfully."

     

    What do I wrong?

    Thanks


  2. Dimitar Kapitanov
    Admin
    Dimitar Kapitanov avatar
    632 posts

    Posted 08 Oct 2009 Link to this post

    Hello Fabio,
    We have some versioning issues with the wizard and we are working on them. After we are finished we will be releasing a new version. I hope this could be achieved next week.

    Best wishes,
    Dimitar Kapitanov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. DevCraft banner
  4. Henk
    Henk avatar
    113 posts
    Member since:
    Apr 2006

    Posted 20 Oct 2009 Link to this post

    Hello,

    We have the same problem after installing the OpenAccess WCF Wizard – Alpha CTP September
    I tried to upgrade OpenAccess to the latest internal build 2009.2.1013.1 but we still receive the same error.
    Is a new version if the OpenAccess WCF Wizard already available? 

    Thanks
  5. Dimitar Kapitanov
    Admin
    Dimitar Kapitanov avatar
    632 posts

    Posted 22 Oct 2009 Link to this post

    Hi Henk Boen,
    Tomorrow we will be releasing an update version of the Data Services Wizard. Please try out and give us feedback whether it solved your problems.

    Kind regards,
    Dimitar Kapitanov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  6. Henk
    Henk avatar
    113 posts
    Member since:
    Apr 2006

    Posted 02 Nov 2009 Link to this post

    Hello,

    Problem is solved now.

    Thanks!
  7. Matteo Fabris
    Matteo Fabris avatar
    4 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 02 Nov 2009 Link to this post

    thanks!
Back to Top
DevCraft banner