Problem with remote-markers databinding

4 posts, 0 answers
  1. Wei Shiong
    Wei Shiong avatar
    11 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 20 Jan Link to this post

    Hi,

         I'm testing out Kendo Maps and was running the remote-markers sample offline. I was expecting the markers to appear when I run the remote-markers.html file but they do not. Index.html is working fine though. It would be great if you could suggest the possible causes as to why this is so. By the way, I'm running Kendo Professional 2016.1.112.trial.

    Best Regards,

    CH

  2. T. Tsonev
    Admin
    T. Tsonev avatar
    2772 posts

    Posted 22 Jan Link to this post

    Hello,

    The most common cause for this error is loading the demos from the file system. Google Chrome, for example, will disallow accessing the JSON files needed for the demos to run.

    My advice is to host them in a web server and load them from there.

    Regards,
    T. Tsonev
    Telerik
     
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
     
  3. Kendo UI is VS 2017 Ready
  4. Wei Shiong
    Wei Shiong avatar
    11 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 23 Jan in reply to T. Tsonev Link to this post

    Hi,

        I've transferred the JSON files to my localhost root server and the markers do appear but only on the Internet Explorer browser. Any idea how I would be able to make it work on Chrome? Thanks in advance.

     Best Regards,

     CH

  5. T. Tsonev
    Admin
    T. Tsonev avatar
    2772 posts

    Posted 27 Jan Link to this post

    Hi,

    Shouldn't be much of a difference between the browsers, as much as the server is concerned.

    Do you see any additional information in the developer tools network tab?

    Regards,
    T. Tsonev
    Telerik
     
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
     
Back to Top
Kendo UI is VS 2017 Ready