Problem with AggregateFunctions !

4 posts, 0 answers
  1. boyhalong
    boyhalong avatar
    15 posts
    Member since:
    Sep 2007

    Posted 22 Oct 2009 Link to this post

    Hi !
    When i use AggregateFunction on Radgrid view and ColumnWidthMode = Fill -> No Problem
    But i changed ColumnWidthMode = Auto - RadGridView show first column only, when i resize that column -> other column will be show.
    but Sometime it's ok (10%)

    Thank for reading
  2. Kalin Milanov
    Admin
    Kalin Milanov avatar
    447 posts

    Posted 27 Oct 2009 Link to this post

    Hi Vinh,

    I could not understand the issue you are having. Could you please send me a small sample application demonstrating it so I can be of assistance.

    Greetings,
    Kalin Milanov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. DevCraft banner
  4. boyhalong
    boyhalong avatar
    15 posts
    Member since:
    Sep 2007

    Posted 28 Oct 2009 Link to this post

    Hi !
    Thank for reply

    ShowColumnFooters

     

    ="False" -> Everything OK
    but when and i change it to "True" -> you can see problem in my sample

    Take attachment plz (change file extension -> rar)

    Thank

     

  5. Stefan Dobrev
    Admin
    Stefan Dobrev avatar
    790 posts

    Posted 03 Nov 2009 Link to this post

    Hello Vinh,

    Thanks for reporting this. We have already fixed this problem for the official version of RadControls for Silverlight 2009 Q3.

    Kind regards,
    Stefan Dobrev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
Back to Top