Problem ValidateXaml

3 posts, 0 answers
  1. Jonathan Ghalmi
    Jonathan Ghalmi avatar
    7 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 09 Jun 2010 Link to this post

    Hi Telerik,

    I have a problem since I installed last Silverlight 3 build for radcontrols. Before that I was on the build of March 3d and everything worked perfectly. To gain access to the RadRichTextBox, I installed last build and tried to upgrade through the Upgrade Wizard by browsing to the installation folder of the new Build.
    It replaced old assemblies by the new ones but on building the application, I get a "ValidateXaml" task failure on loading the type :
    "System.ComponentModel.DefaultPropertyAttribute"

    Is there anything I missed to upgrade the build?

    Thanks for helping.
  2. hkdave95
    hkdave95 avatar
    245 posts
    Member since:
    Nov 2006

    Posted 12 Jun 2010 Link to this post

    Hi

    I am having the same problem since upgrading to the latest version of Telerik Slverlight controls.

    Please advise on how to fix this problem.

    Thanks

    David
  3. DevCraft banner
  4. Jonathan Ghalmi
    Jonathan Ghalmi avatar
    7 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 13 Jun 2010 Link to this post

    Hi dave,

    I have resolved the problem by removing all previous installations of the RadControls and installing the one that fits :
    The thing is that I've tried to install a version for Silverlight 4 but as I'm using Visual Studio 2008 ans Silverlight 3 toolkit, I wouldn't complie and regognize all assemblies in that version of RadControls so it threw that error.

    Try to uninstall all versions of radcontrols and check that you install a valid version for your Silverlight application version.

    Cheers
Back to Top