Problem thread in this forum

3 posts, 0 answers
  1. dhuss
    dhuss avatar
    120 posts
    Member since:
    Sep 2009

    Posted 25 Aug 2010 Link to this post

    I posted a thread "aspx DOCTYPE" a few days ago. Telerik has posted a reply, however, I can not open this thread since their post. All I get is the message "Oops It seems there was a problem with our server". I do not have any problems opening any other thread. Would Telerik please check their server and see what is wrong with this thread.  Thank you
  2. Kalina
    Kalina avatar
    918 posts

    Posted 26 Aug 2010 Link to this post

    Hi dhuss,
    Please excuse us for the inconvenience caused.
    I will contact our Web Team and we will research the issue.

    Meanwhile here is the reply that I posted to you at the forum thread:
    "Hello dhuss,

    I created two pages with the two DOCTYPE definitions that you use and a RadPanelBar control added to each page. On my side both pages work properly under Internet Explorer.

    Could you please find the sample attached and give it a try?
    What is different at your side?

    Could you please send us working page/pages demonstrating the issue?

    Thank you in advance.

    Feel free to contact us if you have additional questions.
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
  4. dhuss
    dhuss avatar
    120 posts
    Member since:
    Sep 2009

    Posted 26 Aug 2010 Link to this post

    Thank you for posting your reply from the aspx DOCTYPE thread
Back to Top