Problem Positioning RadChart Legend

4 posts, 0 answers
  1. ewart
    ewart avatar
    221 posts
    Member since:
    Jan 2007

    Posted 29 Feb 2008 Link to this post

    1.    Drop chart onto form

    2.    Skin –deepblue

    3.    Style – spline

    Using two series, try and get the legend to position in rows in the top left.  In the visual designer it looks correct but as soon as it runs the legend positions are incorrect – the text moves out of alignment with the marker.


    please advise why this occuring.  sorry for brevity my first posting attempt was lost with some website error..

    regards
    ewart

  2. Nikolay
    Admin
    Nikolay avatar
    1803 posts

    Posted 04 Mar 2008 Link to this post

    Hi ewart,

    I was not able to reproduce the issue. I would appreciate it, if you open a new support ticket and send me a sample application that demonstrates this behavior. This will allow me to address any potential issue further.

    I am looking forward to your response.

    Sincerely yours,
    Nikolay
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
  3. UI for WinForms is Visual Studio 2017 Ready
  4. ewart
    ewart avatar
    221 posts
    Member since:
    Jan 2007

    Posted 28 May 2008 Link to this post

    Hi Nikolay, sorry I had been to busy on other things to creat a custom demo for you until now.   Good news  - while there was definetly a bug here in 2007 Q3 SP1, I installed the new 2008 Q4 SP1 dlls today and the markers now align properly so the team has obviously been onto it.

    Sweet thanks!

    Cheers
      Ewart.
  5. Dwight
    Admin
    Dwight avatar
    475 posts

    Posted 29 May 2008 Link to this post

    Hello Ewart,

    We are glad that the problem has been resolved. If you need further assistance, just drop us a line. We will be glad to help.

    Best regards,
    Evtim
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Back to Top