Problem in IE with Windows7 skin

2 posts, 0 answers
  1. Han
    Han avatar
    2 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 16 Jun 2011 Link to this post


    I've got a strange problem with a colorpicker inside an advancedForm (scheduler).

    There's a page called scheduler.aspx with a user control that contains the RadScheduler.
    That RadScheduler uses the AdvancedForm, with a colorpicker.

    Colorpicker has no background (the icon and the pallette) on IE, but it works fine on FireFox.
    Our skin is the embedded "Windows7" skin.

    When I changed the overall skin to "Default" the colorpicker works fine, but changing only the skin of the colorpicker changes nothing.

    Attached a screenshot of the strange colorpicker with no background.

    I  have the latest version of RadControls installed. (2011.1.519)

    Thanks in advance!
  2. Niko
    Niko avatar
    383 posts

    Posted 17 Jun 2011 Link to this post

    Hi Han,

    After extended testing I wasn't able to reproduce the issue that you have described. Could you, please, check if you are able to reproduce it on your side through the demo site as well - If the issue does not reproduce, then I will need a sample runnable project so that I can investigate the issue on my side. For that I should advise you to open a support ticket and attach the project there.

    Looking forward to your comments and sample code.

    All the best,
    the Telerik team

    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.

  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top