Problem in IE

2 posts, 0 answers
  1. Simón
    Simón avatar
    21 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 03 Mar 2010 Link to this post

    Hi, I'm having some problems to use the RadFormDecorator in the development of an application. With a RadFormDecorator in the page, the textboxes aren't showing right in the Internet Explorer. Using Firefox there is no issue.

    I've attached some pictures demonstrating the problems. I could use some advice on how to make the textboxes show correctly with the RadFormDecorator in any browser.

    Thanks,

    Simón de Lizarza
  2. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 04 Mar 2010 Link to this post

    Hello Simón,

    Please make sure that you are using XHML DOCTYPE on that page - our controls are built upon the MS AJAX framework that uses this DOCTYPE and they rely on it to be properly displayed and positioned on the page

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    If this doesn't help, please open a support ticket and send us a small sample project where the problem could be reproduced so we could investigate your case further.


    Best wishes,
    Georgi Tunev
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top