Possible Bug in Timeline view

2 posts, 0 answers
  1. Cory
    Cory avatar
    11 posts
    Member since:
    Feb 2011

    Posted 24 Nov 2012 Link to this post

    I think I've found a bug in the radScheduler.  Try the following....

    1) Make sure Dayview, Weekview, and TimelineView are all on
    2) Switch to TimelineView and set the time scale to "Week"
    3) Click on WeekView and then back to TimelineView. 
    4) Every time it Gets an "Object reference not set to an instance of an object"

    Biggest issue is that this error occurs before any events such as the ActiveViewChanged() event.  This keeps me from being able to handle the error.  Huge issue. 

    Has this been reported and if so, is there a fix?  If not, is there some kind of work around to allow me to handle this error.

    Thanks,
    Cory
  2. Ivan Todorov
    Admin
    Ivan Todorov avatar
    688 posts

    Posted 29 Nov 2012 Link to this post

    Hello Cory,

    Thank you for contacting us.

    I have tried to reproduce the issue by following the described steps but to no avail. I am attaching a short video to demonstrate my attempts. There might be something specific in your implementation which I am missing. Therefore, I would kindly ask you to open a new support ticket and attach a sample project which demonstrates the issue. This will let me investigate it and provide you with further support.

    Looking forward to hearing from you.

    All the best,
    Ivan Todorov
    the Telerik team
    Q3’12 of RadControls for WinForms is available for download (see what's new). Get it today.
  3. UI for WinForms is Visual Studio 2017 Ready
Back to Top