Pie Chart Shows "0%" Near Title

2 posts, 0 answers
  1. Tops Software
    Tops Software avatar
    8 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 12 Feb 2013 Link to this post


    I'm using version 2012.3.1310.40
    I use ChartView to create a pie chart with the following data
    Assets          2248550.22
    Income             19748.67
    Equity           2228253.95
    Liability                 547.60

    So, when the chart displays, the Percentage is set as follows:
    Assets       50%
    Income        0%
    Equity         50%
    Liability        0%

    I notice when the percentage is 0% for any data, the pie chart shows "0%" near the chart title (please see attachment).  Or if the calculated data returns 0, it doesn't show any percentage on the chart, but it shows "NaN" near the title as well. (please see attachment).

    Any idea why?
    Thanks in advance for your help!
  2. Julian Benkov
    Julian Benkov avatar
    1135 posts

    Posted 15 Feb 2013 Link to this post

    Hi Chris,

    Thank you for reporting this issue. I was able to replicate it and I logged it in our Public issue Tracking System. The fix will be available in one of the next releases after the upcoming Q1 2013 release. I am not able to provide you with a workaround for the time being, due to the nature of the issue.

    Thank you for the report. Your Telerik points have been updated.

    Julian Benkov
    the Telerik team
    Q3'12 SP1 of RadControls for WinForms is out now. See what's new.
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top