PeriodStart & PeriodEnd

2 posts, 0 answers
  1. Ben
    Ben avatar
    2 posts
    Member since:
    Sep 2011

    Posted 07 Nov 2011 Link to this post

    Hi all,

    I set PeriodStart & PeriodEnd of the TimeBar dynamically through databinding (mode=TwoWay).
    All goes well the first time.
    But when the properties are changed after this first time, the new values aren't being reflected in the interface.
    The old ones remain.

    Any help?

    Thanks in advance,
    Ben
  2. Tsvetie
    Admin
    Tsvetie avatar
    1517 posts

    Posted 10 Nov 2011 Link to this post

    Hello Ben,
    I can recall that we had a problem with binding the properties of the timeBar, but this problem was fixed. The version that you have specified that you use should contain this fix.

    Please refer to our release notes for additional information: http://www.telerik.com/products/silverlight/whats-new/release-history/q2-2011-version-2011-2-0712.aspx.

    quote:

    What’s Fixed:

    • Interval labels not measured when PeriodStart and PeriodEnd change after initial load.
    • Interval labels not measured when PeriodStart and PeriodEnd properties are databound.

    Could you please make sure that you are using the latest official release (2011.2 920) of RadControls for Silverlight? In case the problem persists, please open a new support ticket and send me a running test project that demonstrates this problem.

    Kind regards,
    Tsvetie
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>

  3. DevCraft banner
Back to Top