Pagecount show incorrect value

4 posts, 0 answers
  1. cheekl
    cheekl avatar
    55 posts
    Member since:
    Jul 2012

    Posted 28 Apr 2008 Link to this post

    The telerik reporting 2008 Q1 built in variable Pagecount always show value of "0" no matter how many pages to report has. Is it a bug?
  2. Ivan
    Admin
    Ivan avatar
    519 posts

    Posted 29 Apr 2008 Link to this post

    Hello cheekl,

    Thank you for reporting the issue.

    We are sorry to find a bug in our Html-rendering engine. We logged the issue and we will do our best to correct it for the service pack due in a couple of weeks.

    As a small reward for your inconvenience we update your Telerik points.

    Regards,
    Ivan
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
  3. DevCraft banner
  4. Derek
    Derek avatar
    3 posts
    Member since:
    May 2011

    Posted 19 Jan 2012 Link to this post

    This bug has seemed to have returned. I am using 2011 Q3 release with the WPF Report Viewer (Telerik.ReportViewer.WPF) and when viewing the report the page count shows correctly.  However, when it is rendered with the page preview or, any other method testedm it shows zero for every page no matter how many pages the report is in length.
  5. Elian
    Admin
    Elian avatar
    435 posts

    Posted 20 Jan 2012 Link to this post

    Hello,

    The problem has been addressed in the latest Q3 SP1 release. Please download it from your account and upgrade.

    Sorry for the temporary inconvenience.

    Kind regards,
    Elian
    the Telerik team

    Q3’11 of Telerik Reporting is available for download. Register for the What's New in Data Tools webinar to see what's new and get a chance to WIN A FREE LICENSE!

Back to Top