Not displayed select all checkbox and didn't take the style while dynamic creation

4 posts, 0 answers
  1. blessy
    blessy avatar
    2 posts
    Member since:
    Jul 2013

    Posted 20 Nov 2013 Link to this post

    Hi,

    I am creating a gridview and its columns dynamically using C# code. I applied selectmode= multiple and create GridViewSelectColumn dynamically , but the select all checkbox is not displayed in the header and also set the style by code, this is not working.

    Please give any suggestions to fix my problems.

    Thanks
    Blessy
  2. Yoan
    Admin
    Yoan avatar
    1070 posts

    Posted 20 Nov 2013 Link to this post

    Hi Blessy,

    I've tried to reproduce the problem you report, but to no avail. I have attached my test project for a reference. Could you check it and modify it in order to demonstrate the issue? 



    Regards,
    Yoan
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for SILVERLIGHT.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
  3. DevCraft banner
  4. blessy
    blessy avatar
    2 posts
    Member since:
    Jul 2013

    Posted 20 Nov 2013 Link to this post

    Hi,

    yoga,

    In my case, radgrid is also created dynamically. no markup in the xaml files.

    Thanks
    Blessy
  5. Yoan
    Admin
    Yoan avatar
    1070 posts

    Posted 21 Nov 2013 Link to this post

    Hello Blessy,

    Actually, I am still not able to reproduce the problem. Please check the modified sample project.


    Regards,
    Yoan
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for SILVERLIGHT.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
Back to Top