Not able to select defined Quick Steps for a element during recording

4 posts, 1 answers
  1. Samantha
    Samantha avatar
    15 posts
    Member since:
    Dec 2015

    Posted 16 Dec 2015 Link to this post

    Hi,

    As attached, I am having hard time just to select quick steps for a element in browsers. It just keep missing when go to the menu. I am newbies to this and what is the right ways to do this? I am using trial version of Telerik Test Studio in Windows 10 environment with IE11 and Chorme 47.xxx. Appreciate your assistance here.

  2. Answer
    Boyan Boev
    Admin
    Boyan Boev avatar
    1039 posts

    Posted 17 Dec 2015 Link to this post

    Hello Samantha,

    Thank you for your interest in Test Studio.

    1. Please set the DPI of Windows to 100%. See this article for detailed information.

    2. Set the browser zoom to 100%.

    3. Calibrate your browser.

    Let me know if that helps.

    Regards,
    Boyan Boev
    Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  3. Samantha
    Samantha avatar
    15 posts
    Member since:
    Dec 2015

    Posted 17 Dec 2015 in reply to Boyan Boev Link to this post

    Thanks, it is working as expected once set the DPI!
  4. Boyan Boev
    Admin
    Boyan Boev avatar
    1039 posts

    Posted 17 Dec 2015 Link to this post

    Hi Samantha,

    Happy to hear that!

    If you need further assistance please let us know.

    Regards,
    Boyan Boev
    Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
Back to Top