Newbie: Can't start recording because of missing Application ID

2 posts, 0 answers
  1. Paul
    Paul avatar
    1 posts
    Member since:
    Sep 2016

    Posted 27 Sep Link to this post

    Hi,

    I'm excited to start with Test Studio so we can test automate our mobile apps. Please help me with the first start, I'll checked several webpages (like Test Studio Webinar and pages notified beyond) but found no answer.

    Problem: When start recording in Test Studio, I've to Set an Application ID like step 1 in this page, when I've done that and click 'Start', a notification appears: Installed  package 'nl.donald.duck' not found. 

    Done so far:

    1. Configured app with 'built in configuration' according to this page. Got one error (see config apk.PNG), but don't think this causes my problem.
    2. Connected Android device by USB, made connection like this page, succesfully. 
    3. Set Application ID from config.xml (See config.png) which is under red line. This id is equal to the name when I browse to This pc\[tabletname]\Tablet\Android\data.

    Tnx!

     

  2. Elena Tsvetkova
    Admin
    Elena Tsvetkova avatar
    251 posts

    Posted 30 Sep Link to this post

    Hello Paul,

    Thank you for your interest in Telerik Test Studio. 

    Please note that this ticket will be closed as a duplicate of ticket #1065559 which was submitted by a colleague of yours - Ernst Ferro. Please refer to that support ticket for further discussions. Thank you for your understanding! 

    Regards,
    Elena Tsvetkova
    Telerik by Progress 
Back to Top