New to Telerik - Upgraded to Q2'13 and references are off

3 posts, 0 answers
  1. Jonathan
    Jonathan avatar
    12 posts
    Member since:
    Apr 2013

    Posted 12 Jun 2013 Link to this post

    I'm brand new to using Telerik AJAX controls.  I updated today to Q2'13, my first upgrade.

    After the installation, I ran the Upgrade Wizard on my project and got all Greens.

    But now all of my pages show:

    Parser Error Message: Could not load file or assembly 'Telerik.OpenAccess, Version=2013.1.219.3, Culture=neutral, PublicKeyToken=7ce17eeaf1d59342' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.


    I'm sure there is something really simple that I am missing.  I had assumed it would update my references.

    Is this normal behavior or am I missing something?  I find it hard to believe I have to update all the assembly references in my whole project.

    Thanks for any help,
    Newby
  2. Jonathan
    Jonathan avatar
    12 posts
    Member since:
    Apr 2013

    Posted 12 Jun 2013 Link to this post

    OK, false alarm.  

    In case anyone else encounters the issue... I had to check all of the files out of source control.  I ran the update wizard 2 more times and got a couple more greens on some items.

    Now, it appears to be working.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Biliana Ficheva
    Admin
    Biliana Ficheva avatar
    99 posts

    Posted 14 Jun 2013 Link to this post

    Hello Jonathan,

    Sorry for the late response.
    I am glad that you managed to upgrade successfully your projects.
    However do not hesitate to write whenever you experience any difficulties with our products. We will do our best to help.

    Regards,
    Biliana Ficheva
    Telerik
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to the blog feed now.
Back to Top