Navigate to link

4 posts, 0 answers
  1. CVue
    CVue avatar
    36 posts
    Member since:
    Mar 2015

    Posted 07 May 2015 Link to this post

    Only happens in Firefox browser. When I try and navigate to a website from my coded steps, test studio skips my step without waiting for the previous step to load first which is the site i'm navigating to, therefore causes an exception. ex:

    step 1: execute login information.

    step 2: Navigate To site.

    step 3: Do THIS blah blah.....

    Test studio is not waiting for step 2 to be done loading and goes ahead with step 3 which kills the test. I know i can add a delay in there, but then who knows how long the site might load depending on that day giving connection speed ect.  

     

     

  2. Boyan Boev
    Admin
    Boyan Boev avatar
    1040 posts

    Posted 12 May 2015 Link to this post

    Hi Cher,

    In order to assist you best please give us more detailed information:

    1. What version of Test Studio do you use?

    2. What version of FireFox do you use?

    3. Please double check whether you have calibrated the browser.

    Looking forward to hearing from you.

    Regards,
    Boyan Boev
    Telerik
     
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
     
  3. CVue
    CVue avatar
    36 posts
    Member since:
    Mar 2015

    Posted 19 May 2015 in reply to Boyan Boev Link to this post

    Using latest test studio, firefox 38.1.0 and yes, calibrated firefox. Firefox seems to skip steps if browser is loading longer than usual.
  4. Ivaylo
    Admin
    Ivaylo avatar
    750 posts

    Posted 22 May 2015 Link to this post

    Hello Cher,

    Please avoid duplicate posts. This has been answered here.

    Regards,
    Ivaylo
    Telerik
     
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
     
Back to Top
  Cast Your Vote at DevPro Connections! Cast Your Vote at  Win IT Pro Connections!