My text editor goes haywires

2 posts, 0 answers
  1. Sang
    Sang avatar
    25 posts
    Member since:
    Oct 2011

    Posted 29 Jan 2014 Link to this post

    Please see attachment, our editor looks out of whack.  Thanks.

    <div class='tab-content k-widget'><br>            @Html.ValidationSummary()<br>    <br>            @using (Rite.FormTable())<br>            {<br>                using (Rite.FormColumn(classCss: "editorWidth"))<br>                {<br>                    @(Html.Kendo().Editor()<br>                                .Name("Message")<br>                                .HtmlAttributes(new<br>                                      {<br>                                          @class = changeTrack,<br>                                          data_bind = "value: Message",<br>                                          style = "width: 800px; height:600px",<br>                                      })<br>                                .Tools(t => t.Clear()<br>                                          .Bold()<br>                                          .Italic()<br>                                          .Underline()<br>                                          .FontColor()<br>                                          .FontName()<br>                                          .FontSize()<br>                                          .JustifyLeft()<br>                                          .JustifyCenter()<br>                                          .JustifyRight()<br>                                          .JustifyFull()<br>                                          .InsertUnorderedList()<br>                                          .InsertOrderedList()<br>                                          .Indent()<br>                                          .Outdent()<br>                                          .CreateLink()<br>                                          .Unlink()<br>                                          .SubScript()<br>                                          .SuperScript()<br>                                          .InsertImage()<br>                                        )<br>                    )<br>                }
  2. Iliana Nikolova
    Admin
    Iliana Nikolova avatar
    2592 posts

    Posted 31 Jan 2014 Link to this post

    Hello Sang,

    I already posted replies in your other threads, however I am pasting my answer here too:
    I believe the issue is styling-related, however the provided configuration is not enough to detect the actual reason. Is it possible to provide an isolated runnable example which I can test locally - this way I would be able to check what exactly is going wrong and provide concrete recommendations. Thank you in advance for your time and cooperation.

    On a side note, please refrain from cross-posting the same problem in multiple threads as it wastes support effort that we may invest in helping you better. Thank you in advance for your understanding.

    Regards,
    Iliana Nikolova
    Telerik
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
  3. UI for ASP.NET MVC is VS 2017 Ready
Back to Top