Moss embed video

2 posts, 0 answers
  1. sayitfast
    sayitfast avatar
    57 posts
    Member since:
    Oct 2006

    Posted 31 Jul 2009 Link to this post

    We are tyring to embed videos into our MOSS 07 instance... we have the latest Q2 editor release.

    We are able to embed the video into a web part and it will save and play into the page...
    however when using the editor as a field control the obect code is complety removed.

    <object codebase=",0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344">
    <param NAME="src" VALUE="">
    <param name="movie" value=";hl=en&amp;fs=1">
    <param NAME="width" VALUE="425">
    <param NAME="height" VALUE="350">
    <param NAME="quality" VALUE="high">
    <param NAME="play" VALUE="true">
    <param name="allowFullScreen" value="true">
    <param NAME="type" VALUE="application/x-shockwave-flash">
    <param NAME="pluginspage" VALUE="">
    <embed src=";hl=en&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" height="344" width="425"></embed>

    Any ideas... this only happens in the pages we use the editor as a field control... pages where its a web part work fine.

  2. Rumen
    Rumen avatar
    12788 posts

    Posted 03 Aug 2009 Link to this post


    Please, see the following help article on the subject: Inserting Flash and Media files in RadEditor for MOSS.

    Best regards,
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top