Missing icon when commandname = Delete

14 posts, 0 answers
  1. Andy Green
    Andy Green avatar
    342 posts
    Member since:
    Aug 2008

    Posted 20 Jun 2012 Link to this post

    Hi All

    I've just noticed this , (been messing around with the app and didn't notice when this happened)
    I have RagGrids with a COmmandName = Delete. This I think is a build in command.

    The icon doesn't show for this. If I change the command name to a diffferent name other than the built in one (DeleteZ) the icon shows.

    Also all the icons have disappeared from the reporting module too.

    Andy Ideas.

    Andy
  2. Milena
    Admin
    Milena avatar
    224 posts

    Posted 21 Jun 2012 Link to this post

    Hello,

    We are aware of this issue and it is fixed in our latest internal build. Please upgrade to it and verify if the problem still exists.

    Regards,
    Milena
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Andy Green
    Andy Green avatar
    342 posts
    Member since:
    Aug 2008

    Posted 21 Jun 2012 Link to this post

    Thanks, this is fixed for the RadGrid, but Reporting is still not showing the default icons.

    I have uninstalled previous reporting and installed 621.

    Please advise.

    Andy
  5. Andy Green
    Andy Green avatar
    342 posts
    Member since:
    Aug 2008

    Posted 26 Jun 2012 Link to this post

    Bounce.

    Any update on the reports problem, or shall I post in the reports section?

    Andy
  6. Steve
    Admin
    Steve avatar
    10941 posts

    Posted 26 Jun 2012 Link to this post

    Hello Andy,

    Generally it is best to post questions about other products in the relevant sections in our forums. Still this one was forwarded to us (reporting team) and we would need more information on the problem. Please provide explanation which are the icons that are missing. Since the only UI we provide are our report viewers, we suspect it is related to them but we cannot be sure. Have you checked this KB article: The styles of the web report viewer's toolbar are messed up?

    Greetings,
    Steve
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  7. Andy Green
    Andy Green avatar
    342 posts
    Member since:
    Aug 2008

    Posted 26 Jun 2012 Link to this post

    See attached screen shot, its is the report viewer.
    It was aknowledged that there was a problem with the grid and built in commands, I assumed the response was for both issues. But the reports are still not showing their icons


    Andy
  8. Steve
    Admin
    Steve avatar
    10941 posts

    Posted 28 Jun 2012 Link to this post

    Hi Andy,

    Thanks for the screenshot - it proves the problem is the same as described in my previous reply, so please go through the KB article: The styles of the web report viewer's toolbar are messed up and check the listed causes.

    All the best,
    Steve
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  9. Andy Green
    Andy Green avatar
    342 posts
    Member since:
    Aug 2008

    Posted 15 Nov 2012 Link to this post

    Has this found its way back in.

    I have just noticed that since upgrading to 2012.3.1030.40 that my delete Icons have gone. Also all the images that I use in the frid disappeared, but I managed to get them back by deleteing the grid mark up and adding them with code behind.

    I cant do this for the built in images
    Andy
  10. Milena
    Admin
    Milena avatar
    224 posts

    Posted 19 Nov 2012 Link to this post

    Hi,

    Indeed the reported issue can be observed in the 2012.3.1030 version of RadControls. The good news is that the problem is already fixed in our latest internal build. My suggestion is to upgrade to it and verify whether any other issues exist.

    All the best,
    Milena
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  11. Andy Green
    Andy Green avatar
    342 posts
    Member since:
    Aug 2008

    Posted 19 Nov 2012 Link to this post

    Thank you, I will give this a try.

    A couple of questions if I may:

    How has this crept back in again, and is this internal build production stable.
    Once I've compiled I'll not want to be upgrading again to a production version of the controls.

    Andy
  12. Milena
    Admin
    Milena avatar
    224 posts

    Posted 22 Nov 2012 Link to this post

    Hello,

    Internal builds don't go through the full QA process. They are plenty stable to use for your active development, but they are not recommended for production environments (unless you're willing to accept the risk of using a build that's not fully QA'd).

    Kind regards,
    Milena
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  13. Andy Green
    Andy Green avatar
    342 posts
    Member since:
    Aug 2008

    Posted 22 Nov 2012 Link to this post

    Thanks.

    When will there be production ready code available.? Not soon will be my guess, looks like my best option is to revert to a previous working version.

    Andy
  14. Milena
    Admin
    Milena avatar
    224 posts

    Posted 23 Nov 2012 Link to this post

    Hello,

    Q3 2012 SP1 will be released in the beginning of December(the first week of December).

    Regards,
    Milena
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  15. Andy Green
    Andy Green avatar
    342 posts
    Member since:
    Aug 2008

    Posted 23 Nov 2012 Link to this post

    Thats excellent new, I can wait until then

    Thank you

    Andy
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017