Missing entity name

3 posts, 0 answers
  1. Kias
    Kias avatar
    5 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 16 Mar 2011 Link to this post

    When adding a silverlight project to a solution, the default Silverlight test page has the following:

     

     

     

     

    <a href="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=149156&v=4.0.50826.0" style="text-decoration:none">

     

     

     

     

     

    <img src="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=161376" alt="Get Microsoft Silverlight" style="border-style:none"/>

     

     

     

     

     

    </a>

    Just code is showing a warning for 2 letters of the href "6&". The warning: "HTML: Missing entity name".

    I'm using the latest release 15 March.

     

  2. Deyan Varchev
    Admin
    Deyan Varchev avatar
    150 posts

    Posted 17 Mar 2011 Link to this post

    Hi Kias,

     Thank you for contacting us. The warning that JustCode shows is actually a valid one. As the web page content is marked as XHTML all attribute values have to be Xml compliant - the '&' symbol as well. I agree that the warning message that JustCode outputs is not the most correct one but the there should be a warning there. If you replace the '&' with '&amp;' then all should be fine.

    Kind regards,
    Deyan
    the Telerik team
  3. DevCraft banner
  4. Kias
    Kias avatar
    5 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 17 Mar 2011 Link to this post

    Right you're about the warning wording, but you're also right about it being a valid warning! Cheers for explaining
Back to Top