Menu Looks Fine on Dev Box, when deployed to server the root menu displays vertically

3 posts, 0 answers
  1. fred williams
    fred williams avatar
    55 posts
    Member since:
    Feb 2010

    Posted 10 Jun Link to this post

    You can delete the other thread, it was improperly titled. 

     

    I've created a menu with a horizontal root that displays child elements vertically. Works fine on my and the other dev boxes we have. When we deploy to the server however, the root menu displays vertically. I've added the x-ua-compatibale meta tag with content="ie-edge" to no avail. I also added the Flow Horizontal attribute on the actual control even though it's the default. 

    Is there some css property I'm missing? Thanks in advance. 

  2. fred williams
    fred williams avatar
    55 posts
    Member since:
    Feb 2010

    Posted 10 Jun in reply to fred williams Link to this post

    FYI this only happens in compatibility mode. 
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Peter Milchev
    Admin
    Peter Milchev avatar
    135 posts

    Posted 15 Jun Link to this post

    Hello,

    As you can see in the Browser Support page, as of 2015 Q3 the supported versions of Internet Explorer are 8.0 and above. The Compatibility Mode triggers Internet Explorer 7 emulation, thus it is not supported.

    Regards,
    Peter Milchev
    Telerik
    Do you need help with upgrading your ASP.NET AJAX, WPF or WinForms projects? Check the Telerik API Analyzer and share your thoughts.
Back to Top